Evenimentul Zilei > Actualitate > Juristul CSA Steaua, CRITICAT de un fost jucător al „roș-albaștrilor”. „Domnul Talpan prea le știe pe toate. Nu îl înțeleg”
Juristul CSA Steaua, CRITICAT de un fost jucător al „roș-albaștrilor”. „Domnul Talpan prea le știe pe toate. Nu îl înțeleg”

Juristul CSA Steaua, CRITICAT de un fost jucător al „roș-albaștrilor”. „Domnul Talpan prea le știe pe toate. Nu îl înțeleg”

Alex Chipciu, fost jucător al Stelei, a declarat că nu înțelege de unde vine încrâncenarea juristului Florin Talpan, împotriva echipei „roș-albastre”.

Alex Chipciu, jucătorul celor de la Anderlecht Bruxelles, a vorbit despre fosta sa echipă și a afirmat că rămâne cu amintiri senzaționale din perioada petrecută la gruparea „roș-albastră”. Mijlocașul român a spus că nu înțelege de ce juristul Florin Talpan a cerut excluderea Stelei din competițiile interne.

„Eu nu am ceva personal cu dânsul, dar fiecare are dreptul la o opinie. Am văzut și foști mari jucători ai Stelei care au declarat că Steaua lui Gigi Becali nu e Steaua lor. Dar domnul Talpan prea le știe pe toate. A cerut ligii și federației să nu mai admită Steaua la meciuri, acum aud că vrea să se ocupe și de echipa de fotbal. Nu îl înțeleg. Eu rămân cu bucuriile strânse acolo, cu succesele cu cele vreo 40 de meciuri în cupele europene, alea nu se pot șterge prin nu știu ce hotărâre judecătorească. Eu fără Steaua, poate nu mai eram la Anderlecht”, a spus Chipciu. Interviul complet cu internaționalul român, pe danielnanu.ro.