Evenimentul Zilei > Monden > Judecătorul Cristi Danileț în rolul lui Bruce Lee. Video
Judecătorul Cristi Danileț în rolul lui Bruce Lee. Video

Judecătorul Cristi Danileț în rolul lui Bruce Lee. Video

După ce a muncit ca un erou să își curețe și apoi să își amenajeze piscina din curtea casei, ați fi zis că judecătorul Cristi Danileț s-a bucurat de bălăceală. Nici gând. A avut niște demoni de învins.

În piscina lui cea nouă, judecătorul Cristi Danileț se luptă singur într-un exercițiu de stăpânire al nervilor și mușchilor. Are mișcări ferme și sigure, am putea crede că sigur Bruce Lee l-a antrenat. Românii îi spun, de altfel ”Bruce Lee” și credem că știu ei ceva. Poate că Dănileț e pur și simplu mare fan. La câte scheme demne de filmele cu marii karatiști face, în mod sigur le-a urmărit.

Chiar ieri s-a dat peste cap într-o „roata țiganului” perfectă, profitând de peisajul superb unde se afla în excursie. Și, evident, judecătorul a postat un video pe o rețea de socializare.

@cristidanilet##roatamorii♬ Uhu – THUB & Xceed Reasons

Cert e că imaginile cu Cristi Dănileț în piscină făcând scheme de karate sunt absolut fabuloase. Cunoscutul judecător și-a inaugurat pișcina acum 6 săptămâni, când a anunțat toată suflarea de fani de pe Instagram, TikTok și Facebook că aceasta e gata: „Eu v-am spus că iese fain!”. Pentru inaugurarea piscinei  s-a filmat  cu încetinitorul, sărind în ea ca un maestru, apoi scuturându-și pletele îmbibate de apă.

Citiți articolul integral și vedeți mai multe video-uri în Rețete și vedete.