Evenimentul Zilei > Justitie > Judecătorii l-au lăsat pe primarul Cherecheș să fie Moș Nicolae
Judecătorii l-au lăsat pe primarul Cherecheș să fie Moș Nicolae

Judecătorii l-au lăsat pe primarul Cherecheș să fie Moș Nicolae

În cursul săptămânii trecut, primarul de la Baia Mare, Cătălin Cherecheș , a cerut voie unui judecător de la Tribunalul Cluj, unde este judecat pentru fapte de corupție, să participe la festivitatea de Moș Nicolae, în cadrul căreia copiii săraci din oraș vor primi cadouri.

 Judecătorul a decis să îl lase pe primar, aflat în arest la domiciliu, să participe la festivitatea mult dorită.

În replică, procurorii DNA Cluj au decis să facă contestație, astfel că primarul a trăit cu spaima că nu va fi lăsat să participe.

Un alt judecător de la Curtea de Apel Cluj a decis ca procesul să fie judecat luni, 5 decembrie, la ora 12. După proces, primarul a plecat la Baia Mare, unde a așteptat vestea: „Încuviințează ca inculpatul să părăsească imobilul în care locuiește, în data de 05.12.2016, în intervalul orar 17.00-19.00, în vederea deplasării acestuia la Biserica Ortodoxa Sfântul Nicolae, situată în Baia-Mare, pentru a participa la evenimentul religios constând în Vecernia Solemnă și oferirea de cadouri copiilor nevoiași, de catre biserică”.

Primarul Cherecheș a declarat că este fericit că va putea participa la slujba religioasă și la împărțirea darurilor pentru copiii nevoiași

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: