Evenimentul Zilei > Actualitate > JUDECATĂ DUPĂ LEGILE MAFIOTE între interlopii din Bucureşti. Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, i-a dat SENTINŢA PE STRADĂ unui RIVAL CELEBRU
JUDECATĂ DUPĂ LEGILE MAFIOTE între interlopii din Bucureşti. Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, i-a dat SENTINŢA PE STRADĂ unui RIVAL CELEBRU

JUDECATĂ DUPĂ LEGILE MAFIOTE între interlopii din Bucureşti. Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor, i-a dat SENTINŢA PE STRADĂ unui RIVAL CELEBRU

Judecată după legile mafiote între interlopii din Bucureşti.

Mircea Nebunu, liderul grupării Sportivilor, l-a “judecat” pe unul dintre cei mai cunoscuți interlopi bucureșteni, iar ”sentința” a fost deja pusă în aplicare, conform spynews.ro.

Mircea Nebunu a aflat că a fost păcălit de un alt lider interlop şi a şi fost arestat preventiv din cauza acestui eveniment. În 2013, pe strada Maria Lăzărescu, din Sectorul 4, a avut loc un adevărat război de stradă, în care membrii grupării Sportivilor i-au atacat pe reprezentanții clanului Amet.

Amet participase alături de “sportivi” la recuperarea unei sume mari de bani, pentru un om de afaceri, ”combinație” în valoare de 50.000 de euro. După ce a ridicat banii, Asan i-ar fi jucat la cazinou, dar ulterior Mircea Nebunu a aflat că, în afara banilor jucați de Asan (30.000 de euro) mai fuseseră recuperați, în secret, încă 50.000 de euro. Aceşti bani ar fi fost luați de Marian Cenușă, un apropiat al lui Mircea Nebunu și de un locotenent al acestuia, Ramiro. 

Mircea Nebunu l-ar fi prins recent pe Cenușă pe o stradă din cartierul Berceni şi împreună cu frații săi, l-a judecat pe rival pe stradă, după care l-ar fi bătut crunt. În urma acestui avertisment, Cenușă ar fi vândut un teren şi a achitat datoria. Ramiro nu a răspuns încă pentru fapta lui, întrucât se află în penitenciar.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.