Evenimentul Zilei > Monden > Jonglează, taie, decide soarta oamenilor dar, mai ales, e poet
Jonglează, taie, decide soarta oamenilor dar, mai ales, e poet

Jonglează, taie, decide soarta oamenilor dar, mai ales, e poet

Cristian Dănileț, fost membru în CSM este o apariție cât se poate de inedită pe rețelele de socializare. Ca să fie în ton cu trendurile, celebrul judecător și-a făcut inclusiv cont de Tik Tok, unde e urmărit, momentan, de puțin peste 180 de persoane. Ultima postare e de-a dreptul năucitoare.

Săptămâna aceasta, Dănileț a fost făcut praf de Mircea Badea în legătură cu o postare cu drujba în mână pe canalul său de TikTok, pe care Rețete și vedete a semnalat-o și comentat-o în 2 august, sub titlul Ce face judecătorul Cristi Danileț în vacanță. Râzi cu gura până la urechi.

Judecătorul s-a filmat tunzând gardul viu din curte, cu un fel de drujbă. „Oi fi eu #horror dar nu e film de groază”, scrie Dănileț pe video-ul în care, pentru început, flutură amenințător drujba pornită.

Magistratul Cristi Danileț poartă șlapi, bermude albastre, tricou alb și o șapcă de baseball roșie pe cap. Drujba e electrică, cu cablu. „Eu cred că a văzut filmul ăla American Psycho. Știi ce zic? Cred că l-a văzut, i-a plăcut și a zis să facă un remake”, a punctat Mircea Badea. Dar să vedeți ce face în rest Cristi Dănileț și, mai ales, cum versifică.

Citiți articolul integral pe Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.