Evenimentul Zilei > Actualitate > DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Johnny Depp. ACTORUL a CEDAT și se gânedește să RENUNȚE la ACTORIE. FANII sunt ȘOCAȚI
DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Johnny Depp. ACTORUL a CEDAT și se gânedește să RENUNȚE la ACTORIE. FANII sunt ȘOCAȚI

DRAMA NEȘTIUTĂ a lui Johnny Depp. ACTORUL a CEDAT și se gânedește să RENUNȚE la ACTORIE. FANII sunt ȘOCAȚI

Actorul Johnny Depp neagă cu vehemență acuzațiile conform cărora este un om violent și spune că reactille după acuzațiile aduse de către fosta soție l-a tranformat din „Cenușăreasa” în „Quasimodo”.

În primul interviu cu privire la căsnicia sa cu Amber Heard, actorul a declarat pentru revista GQ că este conștient că oamenii îl privesc diferit după ce Amber a spus că Johnny a atacat-o intenționat în penthouse-ul lor din Los Angeles, acesta negând acuzațiile tot timpul.

Ba mai mult, Depp a acuzat Hollywood-ul și mai marii grei de la Hollywood că au încercat să-l reducă la tăcere și că este pregătit să renunțe la actorie dacă această conspirație împotriva lui continuă.

 

Actorul insistă că adevărul va iesi la iveală în cele din urmă, iar reputația sa ca erou al Hollywood-ului va fi restaurată. Depp și Amber au divorțat în ianuarie 2017 după ce a depus cerere pentru restricție împotriva lui Depp pentru violență domestică.

Amber a spus că Depp a avut o „explozie violență” și că a aruncat cu Iphone-ul în fața ei, invinetindu-I astfel un ochi și o parte din obraz.

 

„Doare. Lucrul care m-a durut cel mai rău este că am fost prezentat că ceva ce sunt departe de a fi , știi? Dar să rănesc pe cineva pe care-l iubesc? Nu, asta nu sună a ceva ce aș face eu. Așadar, inițial mi-am ținut gură închisă, știi? Știam că o să se țină scai de mine și că va deveni ciudat. Nu vreau să întru într-un concurs de călcat pe nervi cu cineva despre asta. Spune ce ai de spus iar avocații mei se vor ocupă de restul. Nu am ieșit niciodată în public că să vorbesc despre acest r***t”, a spus Depp.

 

„Dar după foarte scurt timp, acest lucru s-a transformat instant…dintr-o Cenușăreasa m-am transformat într-o bestie. Este Quasimodo. Am putut să simt cum oamenii mă privesc diferit, din cauza acuzațiilor aduse asupra mea. Apoi oamenii au început să scrie în reviste: <<Este nebun. Trebuie să-și facă niște teste..>>. Știi, chestii malefice” a mai spus acesta. „Oamenii au început să mă dea în judecată pentru orice. Este atât de evident. Eu știu adevărul și dacă trebuie să plec departe de toate acestea, jobul, carieră, absolut tot, atunci e în regulă”

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: