Joe Manganiello, de la locuința de 28 de milioane de dolari, la un apartament modest. Are o chirie de câteva mii de dolari pe lună

Joe Manganiello, de la locuința de 28 de milioane de dolari, la un apartament modest. Are o chirie de câteva mii de dolari pe lună Joe Manganiello și Sofia Vergara divorțează. Stilul de viață și-a spus cuvântul. Sursă Youtube

Joe Manganiello, fostul soț al Sofiei Vergara s-a mutat din locuința luxoasă într-un apartament de pe plajă, în Los Angeles. Actorul stă acum alături de noua lui iubită, în locuința modestă, așa cum au clasificat-o ziarele americane.

De la locuința luxoasă de 28 de milioane de dolari, actorul Joe Manganiello a ajuns într-un apartament pe plajă. Joe și Sofia au locuit împreună într-un conac generos de 28 de milioane de dolari.

Acesta era situat într-o comunitate închisă din Beverly Park. Fosta lor reședință arăta ca o proprietate toscană de 17.000 de metri pătrați. Aceasta era amplasată pe 1,84 acri de teren, avea șase dormitoare și 10 băi.

Cuplul s-a mutat pentru prima dată în timpul pandemiei din 2020. După despărțirea lor, Joe a optat pentru o locuință total diferită de ceea ce a avut. Astfel că a trecut de la moșiile întinse la închirierea unui apartament pe plajă, în Los Angeles.

Ne puteți urmări și pe Google News

Locuința lui Joe este un apartament modest

The Sun estimează costurile sale de închiriere între 6.500 și 11.000 de dolari pe lună. „Joe este adesea văzut venind și plecând cu iubita lui Caitlin și câinele Bubbles”, potrivit unor surse. Divorțul dintre Sofia și Joe a fost unul relativ simplu, deși averea artistei este de 4 ori și jumătate mai mare ca a lui.

Averea estimată a Sofiei este de 180 de milioane de dolari, în timp ce a lui Joe este de 40 de milioane de dolari. Chiar și în aceste condiții divorțul a durat 7 luni și singura dispută a fost cea legată de cățelul pe care îl aveau.

Joe Manganiello și Sofia Vergara divorțează. Actele deja au fost depuse

Joe Manganiello și Sofia Vergara își vor păstra bunurile, după divorț. Sursă Youtube

Sofia a ajuns în instanță din cauza uneia dintre reședințe

Deși divorțul nu a fost costisitor, cel puțin pentru Sofia, ea se confruntă în prezent dificultăți financiare. Asta pentru că tocmai conacul în care stă îi dă bătăi de cap. Actrița din Griselda este în prezent dată în judecată de un antreprenor pe care l-a angajat să facă renovări la una dintre casele ei din California.

Însă, în urma unei dispute, antreprenorul dat-o în judecată. O acuză pe actriță că nu i-a plătit mai multe facturi care însumează milioane. Sofia a replicat și a depus la instanță acte în care respinge pretențiile companiei de construcții.