Evenimentul Zilei > International > Fenomenul „bullying” face o nouă victimă. O fată de 12 ani şi-a pus capăt zilelor. Ce a făcut înainte de gestul extrem
Fenomenul „bullying” face o nouă victimă. O fată de 12 ani şi-a pus capăt zilelor. Ce a făcut înainte de gestul extrem

Fenomenul „bullying” face o nouă victimă. O fată de 12 ani şi-a pus capăt zilelor. Ce a făcut înainte de gestul extrem

Jessica Scatterson, în vârstă de 12 ani și-a luat viața în casa în care locuia, în Cheshire, Anglia. Fata a luat o asemenea hotărâre fiindcă nu a mai suportat să fie victima binecunoscutului fenomen de „bullying”.

În noaptea în care s-a petrecut tragedia, părinţii fetei au dat telefon disperaţi la Poliţie pentru a cere ajutorul, potrivit antena3.ro

Fata era deja spânzurată, dar încă mai dădea semne de viaţă atunci când părinţii au văzut-o. Poliţişti şi paramedici au ajuns de urgenţă la faţa locului. După mai multe încercări ale echipei medicale de a o resuscita, fata a fost dusă de urgenţă la spital. După câteva ore  fata a decedat.

Înainte de a recurge la gestul extrem, copila a postat o fotografie pe social media cu piciorul său pe care scria „RIP”. 

O anchetă legată e moartea ei a scos la iveală faptul că Jessica era „copleșită emoțional” de ceea ce i se întâmpla și în ultima perioadă devenise foarte activă pe social media. 

Anchetatorii care au demarat o anchetă în acest caz au descoperit că fata facuse tot felul de desene și notițe prin care își anunța moartea.

Acestea au fost găsite în camera ei după ce s-a stins din viață. În notițe pomenea și de o persoană ale cărei gesturi au făcut-o să ia această decizie.