Jerry Hall: "Mick Jagger era un vânător sexual imposibil de oprit"

Jerry Hall: "Mick Jagger era un vânător sexual imposibil de oprit"

Jerry Hall, fosta soţie a lui Mick Jagger, va lansa, luna viitoare, cea de-a patra carte autobiografică în care face mărturisiri legate de viaţa ei alături de "starul rock cu buze senzuale".

"Am reuşit să-l determin pe Mick Jagger să renunţe la droguri şi, pentru a compensa viciul, a exagerat cu relaţiile sexuale extraconjugale", povesteşte Jerry Hall despre fostul ei soţ, liderul trupei Rolling Stones. Mărturisirile sunt incluse în cea de-a patra carte autobiografică a fostului manechin, care se referă, în mare măsură, la relaţia ei cu Mick Jagger, "starul rock cu cele mai frumoase buze", după cum a fost numit acesta de-a lungul timpului.

Deşi nu este prima, şi probabil se va mai găsi cineva, la un moment dat, să scrie despre Mick Jagger, Jerry Hall, fosta soţie a starului rock, a găsit încă o serie de poveşti despre viaţa sa alături de Jagger.

Glamour, tristeţe şi foame

Ne puteți urmări și pe Google News

Cartea, care se numeşte "My Life In Pictures", conţine nu doar "amintirea" lui Jagger, ci şi poveşti despre gustul amar al copilăriei sale, subjugată de un tată dependent de jocuri de noroc, care a încercat, falit şi distrus, să se sinucidă. Totodată, Hall descrie şi drumul pe care a trebuit să-l parcurgă de la o puştoaică necunoscută la statutul de fotomodel şi de soţie a unuia dintre cele mai mari staruri rock ale lumii.

Cei doi s-au cunoscut în 1977, în timp ce Mick era căsătorit cu Bianca Hall, iar ea se întâlnea cu fondatorul trupei Roxy Music, Bryan Ferry. S-au căsătorit în 1990, iar după nouă ani, căsătoria a fost anulată, după ce aventurile lui Mick deveniseră serioase, iar fotomodelul brazilian Luciana Morad i-a dăruit un copil. Mick şi Jerry au împreună patru copii, dar Jagger mai are încă trei, cu femei diferite.

Deşi autoarea spune că în noua carte a vrut să se axeze mai mult pe amintirile "pozitive" din viaţa lor de cuplu, nu s-a putut abţine să nu-l numească pe fostul soţ "vânător de sex imposibil de oprit". "L-am iubit, iar el mi-a jurat iubire veşnică, dar eram foarte nesigură de el. A înlocuit drogurile, în mod exagerat, cu sex. Prin 1979 Mick nu avea prea multe turnee şi avea mult timp la dispoziţie. Începuse să iasă în oraş fără mine. Îmi spunea că avea câte o întâlnire şi apoi mă suna să-mi spună că s-a prelungit. Ştiu că mai avea fetişcane cu care se vedea, însă de fiecare dată nega, evident", a precizat Hall în cartea sa, care va apărea în luna octombrie la Londra.

Volumul, care prezintă şi o serie de fotografii ale fostului fotomodel, se vrea a fi un fel de "uşurare, o încercare de a lăsa în urmă trecutul", spune Hall.

Un fotomodel şi-un tată "deloc model"

Jerry Hall descrie şi trăirile copilăriei sale. Autoarea este una dintre cele cinci fete ale veteranului de război John Hall, "un tată violent, care dispărea cu zilele de acasă, lăsându-şi soţia şi cele cinci fetiţe fără mâncare", după cum mărturiseşte aceasta.

Ea mai povesteşte cum tatăl său le-a nenorocit întreaga existenţă jucând şi pierzând la jocurile de noroc.

"Mai întâi a pierdut la poker casa şi, mai apoi, şi ferma. Ruşinat, a încercat să se sinucidă. Din păcate nici măcar de asta n-a fost în stare. A reuşit numai să-şi rupă aproape fiecare oscior al corpului său şi să piardă un regat, lăsând-o pe mama fără casă, cu cinci copii de crescut şi pricopsită cu un soţ care-şi petrecea vremea mai mult în spital", povesteşte Jenny Hall.

O MINĂ DE AUR

Poveşti despre Mick Jagger

După ce, în 2009, Keith Richards a lansat cartea "What Would Keith Richards Do?: Daily Affirmations from a Rock’n’Roll Survivor", colegul de trupă al lui Jagger va lansa, la sfârşitul lunii octombrie, pe 29, o a doua carte, "Life".

Subiectul noului volum este povestea, pe larg, a relaţiei sale cu Mick Jagger, dar cartea include şi poveşti despre viaţa privată şi afacerile prietenului său, la pachet cu istorioare din perioada în care Jagger se droga.

Vestea că va fi parte din subiectul cărţii lui Keith Richards nu a fost bine primită de către starul rock care, la un moment dat, decisese să lanseze şi el însuşi o carte, însă a renunţat la idee. Presa internaţională speculează că apariţia acestei cărţi ar putea pune în pericol viitorul formaţiei Rolling Stones, mai ales că relaţia celor doi protagonişti nu a fost întotdeauna dintre cele mai bune.

Mick Jagger s-a căsătorit de două ori şi are şapte copii de la cele două soţii ale sale şi din alte două relaţii extraconjugale. Prima sa soţie, Bianca De Macias, cu care s-a căsătorit în primăvara lui 1971, după un an de relaţie, i-a dăruit o fată, Jade Sheena Jezebel Jagger, iar Jerry Hall, cu care a început o relaţie în timpul căsătoriei cu Bianca, i-a dăruit două fete şi doi băieţi.

O a treia relaţie, extraconjugală, cu fotomodelul brazilian Luciana Morad, i-a adus un fiu, iar de la manechinul Marsha Hunt mai are o fată. Printre multele femei care au trecut prin patul lui Jagger se numără şi Carla Bruni şi Angelina Jolie.