Evenimentul Zilei > Actualitate > Cândva era CEL MAI FRUMOS cuplu de la Hollywood. Iată DOVADA (în articol) că Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt ÎMPREUNĂ
Cândva era CEL MAI FRUMOS cuplu de la Hollywood. Iată DOVADA (în articol) că Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt ÎMPREUNĂ

Cândva era CEL MAI FRUMOS cuplu de la Hollywood. Iată DOVADA (în articol) că Jennifer Aniston și Brad Pitt sunt ÎMPREUNĂ

După divorţul neaşteptat de acum 13 ani, între cei mai frumoşi şi faimoşi actori de la Hollywood, astăzi, fanii au doar o singură întrebare: Este Jennifer din nou împreuna cu Brad Pitt? Din poza de pe coperta revistei asta rezultă.

Twitter-ul a fost invadat de speculații despre această veste. Jennifer și Pitt sunt pentru prima dată singuri după atâţia ani, şi speră că își vor găsi drumul înapoi, unul către celălalt.

Fanii celor două vedete nu o iartă pe Angelina Jolie pentru că ea a fost cea care a despărţit cel mai iubit cuplu din lumea filmului, comentând extrem de dur la adresa ei şi, totodată susţinând împăcarea celor doi actori după atâţia ani.

"Chiar crezi că Jennifer Aniston îl mai dorește pe Brad Pitt când are 10 copii și dependență de alcool? ", a comentat un fan pesimist pe reţele de socializare.

De unde a plecat totul

Ultima copertă revistei americane "Star Magazine" îi arată pe Jennifer Aniston şi Brad Pitt sărutându-se, spre uimirea tuturor.

Sub titlul “They’re back on!” (Din nou împreună), cei doi actori sunt văzuţi într-o fotografie, pe prima pagină, sărutându-se. Actorul poartă o șapcă pentru a nu putea fi recunoscut, însă toți cei care au văzut fotografia au spus la unison că, fără îndoială, este vorba despre Brad și Jennifer.

"Nu au vrut să se afle, dar totul se datorează lui George Clooney. El a fost primul care l-a sunat pe Brad după ce a aflat că Jennifer a divorţat şi l-a încurajat să mai dea o şansă relaţiei lor", notează dailymail.