Evenimentul Zilei > Justitie > Jandarmeriţa Ştefania Nistor este în stare de ŞOC. Vestea a lovit-o ca un TRĂZNET
Jandarmeriţa Ştefania Nistor este în stare de ŞOC. Vestea a lovit-o ca un TRĂZNET

Jandarmeriţa Ştefania Nistor este în stare de ŞOC. Vestea a lovit-o ca un TRĂZNET

Cei patru agresori ai jandarmeriţei Ştefania Nistor au fost puşi în libertate, potrivit deciziei magistraţilor. Judecătorii au considerat că fapta comisă în timpul protestelor din 10 august 2018 din Piaţa Victoriei, Bucureşti, se poate schimba din punct de vedere judiciar. Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu au fost trecuţi sub control judiciar.

Pe 10 august 2018, Ștefania Nistor a fost rănită la mitingul Diasporei fiind dusă în stare gravă la spital. A rămas, cu multiple traumatisme la nivelul capului și corpului, în urma loviturilor repetate. De asemenea, unul dintre agresori i-a luat și pistolul, potrivit cancan.ro

Poliția a stabilit, ulterior, că Ștefania Nistor a fost atacată de patru indivizi. Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu au fost reținuți, iar instanța i-a plasat în arest la domiciliu. Cei patru huligani nu s-au împăcat cu decizia, pe care au contestat-o la Judecătoria Sectorului 1. Care le-a dat, surprinzător, câștig de cauză.

Magistrații au decis să-i pună în libertate pe agresorii jandarmeriței Ștefania Nistor. Dar Ilie Laurențiu Gabriel, Tănase Claudiu Florentin, Dobre Claudiu Mihai și Cojoacă Ionuț Liviu sunt obligați să respecte anumite condiții dacă nu doresc să aibă probleme și mai serioase cu legea.

Decizia judecătorilor poate fi contestată.