Evenimentul Zilei > Actualitate > Jale mare în familia lui Nelu Stoian. Bianca, mesaj cutremurător înainte de înmormântare
Jale mare în familia lui Nelu Stoian. Bianca, mesaj cutremurător înainte de înmormântare

Jale mare în familia lui Nelu Stoian. Bianca, mesaj cutremurător înainte de înmormântare

Rudele decedatului se pregătesc de îmnormântare, care va avea loc marți.

Florin Salam ar dori să își înmormânteze fratele alături de Fănica, soția lui, care în urmă cu 11 ani a murit tot din cauza unei boli nemiloase.

Fata lui Nelu Stoian, Bianca sfâșiată de durere a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cutremurător, în care adolescenta spune că îi vine greu să accepte situația și crede că tatăl ei o va veghea din ceruri.

Bianca, fiica lui Nelu Stoian urmează să-și conducă tatăl, mâine, pe ultimul drum.

Bianca îi promite tatălui ei mort că va fi cuminte

„Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum. Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a încetat din viață vineri seară din cauza virusului SARS-CoV-2. De câteva luni, bărbatul se lupta cu boala la Institutul „Matei Balș” din Captitală.

Nelu Stoian va fi condus mâine pe ultimul drum, cu doar o zi înainte ca manelistul să împlinească vârsta de 41 de ani, potrivit cancan.ro