Florin Salam ar dori să își înmormânteze fratele alături de Fănica, soția lui, care în urmă cu 11 ani a murit tot din cauza unei boli nemiloase.

Fata lui Nelu Stoian, Bianca sfâșiată de durere a postat pe pagina sa de socializare un mesaj cutremurător, în care adolescenta spune că îi vine greu să accepte situația și crede că tatăl ei o va veghea din ceruri.

Bianca, fiica lui Nelu Stoian urmează să-și conducă tatăl, mâine, pe ultimul drum.

Bianca îi promite tatălui ei mort că va fi cuminte

„Tăticul meu, asta a fost mesajul tau pentru mine de ziua mea … astăzi realizez ca de acum înainte nu o sa te mai am lângă mine, nici măcar să-ți aud vocea .
Te iubesc extraodinar de mult și îți mulțumesc ca ești cel mai bun tată din lume și că mi-ai oferit întotdeauna tot ceea ce e mai bun .Chiar dacă eu îmi doresc să ai grija de mine de aici lângă mine, știu ca acolo sus unde te-ai dus o sa ma îngrijești in continuare cel puțin la fel cum ai făcut-o și pana acum. Îți promit că o să te fac mândru și că o sa țin cont de toate sfaturile tale, îți promit că o sa fiu cuminte și o sa fiu un exemplu exact așa cum ți-ai dorit tu, tăticul meu .
Mi-aș dori sa pot sa te mai țin macar o dată în brațe și să-ți simt caldura sufletului tău și să pot să mai vorbesc cu tine să-ți spun cat de mult te iubesc …Te iubesc tătuc ! P să-mi fie dor de tine sufletul meu …❤️”, a scris Bianca Stoian pe Facebook!

Fratele lui Florin Salam, Nelu Stoian, a încetat din viață vineri seară din cauza virusului SARS-CoV-2. De câteva luni, bărbatul se lupta cu boala la Institutul „Matei Balș” din Captitală.

Nelu Stoian va fi condus mâine pe ultimul drum, cu doar o zi înainte ca manelistul să împlinească vârsta de 41 de ani, potrivit cancan.ro