Între cheltuielile din mandatul lui Carmen Dan la loc de cinste se află un BMW seria 7, ultimul tip, cadou din banii polițiștilor pentru Camera Deputaților! €

Și alte mașini scumpe au intrat în flota MAI, mai spune Marcel Vela: „Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor. Din banii poliţiştilor!

Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie, care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin 500 de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”.

Criticat de sindicatele polițiștilor, Vela a reacționat: „Aş fi preferat ca domnii de la sindicate să ia măsuri şi când doamna Carmen Dan a cumpărat un «Șeptar», un BMW seria 7, echivalentul a vreo 10 Dacii Logan şi l-a dat în comodat la Camera Deputaţilor”.

Pe ce s-au mai dus banii Ministerului de Interne? Din controlul pe care l-a comandat, Marcel Vela a aflat că la Jandarmerie sunt sute de televizoare a 1000 de euro bucata, cumpărate tot pe vrema PSD. „O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a reacționat Vela.