Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf ca-n filme cu final neașteptat. Victima, legată fedeleș, s-a ales și ea cu dosar penal
Jaf ca-n filme cu final neașteptat. Victima, legată fedeleș, s-a ales și ea cu dosar penal

Jaf ca-n filme cu final neașteptat. Victima, legată fedeleș, s-a ales și ea cu dosar penal

Jaf ca-n filme în județul Timiș. Hoții au intrat în casă peste o femeie, au legat-o fedeleș, și au început să fure lucruri. Victima e nimeni alta decât o cunoscută contrabandistă de țigări, cerectată, de altfel,într-un dosar penal pentru faptele sale. Hoții au mers la pont.

Persoane necunoscute au pătruns cu forța într-o casă din localitatea timișeană Periam în noaptea de miercuri spre joi, au legat gazda cu cordonul unui halat și au început să devasteze locuința. Hoții au reușit să plece cu o pradă consistentă, arată polițiștii: 6.000 de lei, patru inele din aur, patru inele din argint și un bax de țigări. Vineri, oamenii legii din cadrul Poliţiei Municipiului Sânnicolau Mare au identificat trei dintre suspecți. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi urmează să fie prezentați în fața unui judecător pentru mandat de arestare preventivă. Este vorba de trei bărbaţi, de 29,31 şi 40 de ani, bănuiți de tâlhărie. ”În fapt, la data de 23/24 ianuarie a.c., in jurul orelor 01.30, cei în cauză, ar fi pătruns prin forţarea uşii de acces în locuinţa unei femei de 63 de ani, din localitatea Periam. Lovind-o şi legând-o cu un material textil, au sustras din locuinţa acesteia suma de 6.000 de lei, patru inele din aur, patru din argint şi un bax de ţigări netimbrate (50 de cartuşe)”, a transmis IPJ Timiș.

Prejudiciul a fost recuperat parţial. Oamenii legii nu au mai găsit banii, ci doar cele opt inele şi baxul de ţigări. Cu această ocazie, pe numele victimei, femeia de 63 de ani,  poliția a deschis un nou dosar penal, pe lângă cel pentru contrabandă în care e cercetată deja.