Evenimentul Zilei > Social > Jaf armat la Pitești: „Moș Crăciun” și ajutorul său au lăsat un cazinou fără banii din pariuri
Jaf armat la Pitești: „Moș Crăciun” și ajutorul său au lăsat un cazinou fără banii din pariuri

Jaf armat la Pitești: „Moș Crăciun” și ajutorul său au lăsat un cazinou fără banii din pariuri

O sală de jocuri din centrul Piteștiului a fost jefuită în mai puțin de un minut, ieri, după ce doi bărbați cu fețele acoperite – unul purtând o mască de Moș Crăciun – au ameninţat cu arma angajaţii şi au reuşit să fugă cu 40.000 de lei.

Unul dintre atacatori a avut asupra sa un topor, iar celălalt un pistol, însă poliţiştii nu pot spune, deocamdată, dacă arma era cu muniție letală sau de airsoft. Cei doi au pătruns în incintă la momentul în care angajaţii cazinoului făceau inventarul. Oamenii au fost ameninţaţi cu arma, iar casiera a făcut atac de panică. Din imaginile camerelor de luat vederi se poate observa cum primul atacator intră în sala de jocuri și îi amenință cu pistolul pe angajați, apoi trece în spatele tejghelei.

El este urmat de un al doilea bărbat, care îl surprinde pe unul dintre angajați din spate și îi pune la gât lama toporului, în timp ce primul fură banii. Potrivit primelor informaţii, atacatorii au sustras suma de aproximativ 40.000 lei, apoi s-au făcut nevăzuți printre blocuri. IPJ Argeş face cercetări în cadrul unui dosar penal ce vizează comiterea infracţiunii de tâlhărie.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: