Evenimentul Zilei > Monden > Jador a fost umilit la Acces direct! Nu va uita cât va trăi replica acidă. E virală
Jador a fost umilit la Acces direct! Nu va uita cât va trăi replica acidă. E virală

Jador a fost umilit la Acces direct! Nu va uita cât va trăi replica acidă. E virală

Jador a participat recent la emisiunea Acces direct pentru a promova reality-show-ul „Jador adevărat” şi a profitat de ocazie pentru a o seduce pe asistenta Cosmina Adam.

Cel care a intrat în atenţia publicului la emisiunea „Puterea dragostei” (Kanal D), în cadrul căreia s-a prezentat drept „lăutar”, încercase şi anterior să o seducă.

Se întâmplase în urmă cu o lună, când se pare că lui Jador i-a atras atenţia frumuseţea brunetei de la Acces direct.

Sedus irevocabil de farmecele numitei Cosmina Adam, Jador şi-a mai încercat norocul încă o dată, dar de această dată a făcut-o în direct.

La prima lor întâlnire, când Jador a participat prima oară în emisiunea Acces direct, cei doi au făcut schimb de zâmbete şi artistul a pus mai multe întrebări despre ea.


Antena 1 mizează iar pe Simona Gherghe! Ce replică va da Mirela Vaida? Este bombă

Digi 24, lovită dur de concurenţă! Şi-a dat demisia după 9 ani. Avem prima reacţie


Conform spuselor ambilor, o anumită chimie a existat între ei. O confirmare a venit când ambii au spus că se apreciază reciproc.

Cosmina Adam i-a transmis lui Jador că este fan și că îi știe toate melodiile pe de rost, iar Jador a răspuns fiind curios despre viaţa şi cariera acesteia.

„Băi, dar cum arată fata asta pe Instagram? Că mor! Vorbește mult tare!”, a spus Jador la un moment dat despre noua asistentă de la Acces direct.

Cosmina Adam i-a spus spus fostului lăutar că şi ea este atrasă de muzică. După ce a dezvăluit că şi ea cântă, cei doi au cântat unul pentru celălalt, zâmbindu-și.

Fiind invitat din nou la Acces direct, Jador nu a scăpat ocazia de a încerca să o cucerească pe frumoasa brunetă.

În timp ce vorbea despre reality-show-ul „Jador adevărat”, el a menționat că își dorește să se însoare și că și-ar dori o femeie independentă.

Simţindu-se cumva vizată de cele spuse de Jador, Cosmina Adam a decis că este timpul să dea cărţile pe faţă şi a spus: „Dar tu m-ai întrebat dacă am iubit?”

Jador nu s-a lăsat descurajat şi mizat pe stilul ofensiv până la capăt, fără să realizeze că bruneta îi dăduse de înţeles că nu este cazul să insiste s-o seducă.

Fostul lăutar a prins curaj şi a decis să o întrebe pe asistentă dacă ar dori să iasă împreună.

Cosmina a confirmat că are iubit, astfel că invitația a picat… Cel puţin pentru moment, având în vedere că showbizul este complex şi are multe aspecte…

sursa: viva.ro

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: