Evenimentul Zilei > Actualitate > Izolare masivă la Poliția Capitalei. S-a confirmat oficial: este Coronavirus
Izolare masivă la Poliția Capitalei. S-a confirmat oficial: este Coronavirus

Izolare masivă la Poliția Capitalei. S-a confirmat oficial: este Coronavirus

Alte două cazuri de îmbolnăvire cu Coronavirus au fost confirmate la Poliția Capitalei. Un serviciu întreg a fost trimis în izolare

După polițista de la Secția 19, caz dezvăluit în exclusivitate de evz.ro, alți doi polițiști au fost confirmați pozitiv cu Coronavirus. Este vorba de doi lucrători de la Serviciul Control Intern.

Poliția Capitalei a anunțat că 23 de polițiști din cadrul structurii de control intern se află în izolare, după ce două persoane din serviciu au fost confirmate pozitiv.

A fost efectuată dezinfectarea spațiilor din  clădirea în care își desfășoară activitatea serviciul.

Așa cum au precizat oficiali din Poliția Română, în exclusivitate pentru evz.ro, la nivel national, erau înregistrate, miercuri, 238 de cazuri de polițiști, suspectați de infectare cu SARS-COV-2, virusul care conduce la îmbonăvirea cu COVID-19. Cea mai mai mare parte, 229, se aflau în izolare.

Acestora li se adaugă cei 25 de polițiști de la Secția 19, intrați joi în izolare, cei 23 de la Poliția Capitalei și un criminalist de la Serviciul Regional de Poliție Transporturi București (SRPT), internat la Institutul „Matei Balș”, confirmat pozitiv.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: