Evenimentul Zilei > Actualitate > Iulia Vântur despre Bollywood: Am mai primit propuneri de film
Iulia Vântur despre Bollywood: Am mai primit propuneri de film

Iulia Vântur despre Bollywood: Am mai primit propuneri de film

Cunoscuta prezentatoare TV dezvăluie ce îi place în India şi povesteşte ce a însemnat filmul "O Teri" pentru cariera ei.

Iulia Vântur a cunoscut India în 2011. Atunci, alături de fostul său prieten Marius Moga a mers într-o vacanţă-surpriză, având în vedere că vedeta ProTV făcuse o pasiune pentru bestsellerul "Mănâncă, roagă-te, iubeşte“ al scriitoarei Elizabeth Gilbert.
Prin intermediul lui Marius Moga, Iulia a întâlnit un producător de film, dar şi pe Salman Khan şi Kareena Kapoor, fiica celebrului Raj Kapoor. "Din prima clipă în care am aterizat în India am rezonat cu energia locului, aste este cea mai importantă conexiune a mea cu India. Felul în care mă simt în acel spaţiu este special. În acea mare de oameni eu simt linişte, echilibru, aşezare în mine. Dacă o priveşti în ansamblu, India pare un curcubeu de simţuri – de la sunet, culoare şi miresme", povesteşte Iulia.
Se pare că India a fost de bun augur pentru cariera starului ProTV. Ea a fost invitată să joace rolul unei "străine" în filmul indian "O Teri". Pelicula îi are în rolurile principale pe Pulkit Samrat şi Sarah Jane Dias şi se va lansa luna aceasta. "Înainte de acest proiect am mai primit propuneri, însă acesta a fost singurul care m-a convins cu adevărat. Song-ul în care am cântat şi dansat pentru filmul O Teri s-a lansat de curând. Pare-se că reacţiile acestei apariţii sunt bune, însă ce va urma….rămâne de văzut. Eu am acceptat acest proiect ca pe o experienţă ce s-a dovedit a fi una plină de satisfacţie", a dezvăluit Iulia.
"Sunt oameni speciali, deschişi, care înţeleg şi preţuiesc valorile interioare".
IULIA VÂNTUR, actriţă