Zilele trecute, iubitul Elenei Udrea și tatăl fetiței ei, Eva Maria, a lăsat discreția deoparte și ne-a arătat unde își petrece vacanța. A făcut-o, probabil, și pentru că, fiind într-un loc public, alții i-ar fi putut fotografia și să distribuie pozele, însoțite de fel de fel de comentarii.

Din postarea lui Adrian Alexandrov de pe Facebook am aflat că el și Elena Udrea se relaxează zilele acestea la mare împreună cu fiica lor, Eva Maria. Imaginea îl arată când se plimbă pe malul mării, în timp ce își ține fetița în brațe, iar alături îi este blonda Elena.

Textul care însoțește fotografia îi este dedicat din tot sufletul micuței Eva. „Cea mai sigură cale spre inima unui copil este să petreci timp cu el  – my little girl” – a scris Adrian Alexandrov.


Cadavrul criminalului din Mehedinți, abandonat la morgă! Vești bune despre victimă

Planul de Relansare Economică. 4, 3 miliarde de euro pentru autostrăzi și drumuri expres


Elena Udrea arată superb și pare că și-a regăsit fericirea lângă acest bărbat și fetița ei, după lunile grele petrecute în arestul din Costa Rica. Așa cum a spus la un moment dat, a găsit în Adrian partenerul care să o susțină și să o înțeleagă.

Și Elena Udrea a postat o poză superbă cu Eva

Fiecare fotografie pe care o postează Elena Udrea pe pagina ei de Facebook cu fetița ei, care acum se apropie de 2 ani, arată cât de fericită este și cât de mult și-a pus amprenta asupra ei rolul de mamă. În fața Evei, femeia politică de altă dată, „blonda de la Cotroceni”, este topită.

Citiți articolul complet în Rețete și vedete.

Sursa foto: Facebook