Evenimentul Zilei > Actualitate > Iubitul Danielei Crudu, alertat de poliție! Și-a strâns lucrurile și a fugit
Iubitul Danielei Crudu, alertat de poliție! Și-a strâns lucrurile și a fugit

Iubitul Danielei Crudu, alertat de poliție! Și-a strâns lucrurile și a fugit

Iubitul croat al Danielei Crudu, care a snopit-o în bătaie în noaptea de sâmbătă spreduminică, la 5 dimineața, a primit telefon de la Poliție.

Acesta a fost înștiințat de oamenii legii că a primit ordin de restricție față de fota vedetă tv, timp de 5 zile și i s-a explicat că dacă vine mai aproape de câteva sute de metri de ea, va fi adus la secție.

Motivul pentru care croatul a bătut-o e încă un mister. În fața polițiștilor, Cruduța a spus că s-ar fi certat de la bani, însă prietenele cu care și-a petrecut toată ziua de sâmbătă au spus presei că acesta era extrem de gelos.

În orice caz, după ce bătăușul a închis telefonul cu Poliția, s-a apucat să-și strângă lucrurile. Și-a burdușit în limuzina Bentley mai multe valize cu haine și dus a fost!

Conform fotoreporterilor Spy News, cât Cruduţa se afla pe patul de spital, o persoană apropiată ei l-a dat pe iubit afară din casă.

Daniela Crudu, operată

Bruneta a ajuns la spitalul din Capitală în această dimineață, în jurul orei 5:30, plină de sânge. Medicii i-au acordat îngrijiri medicale și a fost bandajată la mâini și la picioare.

Trei ore mai târziu ar fi fost externată din spital, însă din cauza durerilor foarte mari ar fi revenit.

Medicii i-au recomandat să fie operată, Daniela Crudu având piramida nazală fisurată, dar Daniela a preferat să se adreseze unei clinici private.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: