Modelul Mustang Mach-E a fost prezentat pe 18 noiembrie, la Salonul Auto de la Los Angeles, iar din acel moment au început să curgă precomenzile și rezervările, potrivit ProMotor. Clienții au plătit o taxă de rezervare în valoare de 500 de dolari, ca să fie siguri că-l vor cumpăra.

La acest moment, datorită numărului mare de comenzi, versiunea de lansare, First Edition, a fost epuizată. În stoc au rămas alte versiuni ale noului Mach-E pentru care se pot face comenzi: Premium, Select, California Route și GT, vârful de gamă.

În ciuda achizițiilor record, Ford păstrează misterul asupra numărului de vechiule rezervate precizând, însă, că acestea au fost mult peste așteptări.

Primele autoturisme Ford Mustang Mach-E vor ajunge la clienți spre finalul anului, iar în România undeva în cea de-a doua parte a anului 2021.

Versiunea entry-level va veni cu 337 de cai putere, tracțiune spate și autonomie de până la 600 de kilometri, asigurată de o bateria cu o capacitate de 98,8 kWh.

Pe de altă parte, vârful de gamă, Ford Mustang Mach-E GT va avea tracțiune integrală și 465 de cai putere și 830 Nm. Astfel, noul model va atinge  100 km/h în mai puțin de 5 secunde.