Evenimentul Zilei > Actualitate > Iubita lui Dragnea dă cu pumnul în masă. Răspunde cineva pentru deteriorarea sănătății lui
Iubita lui Dragnea dă cu pumnul în masă. Răspunde cineva pentru deteriorarea sănătății lui

Iubita lui Dragnea dă cu pumnul în masă. Răspunde cineva pentru deteriorarea sănătății lui

Flavia Teodosiu, avocata lui Liviu Dragnea, a afirmat că acesta are mai multe hernii la coloană, afecţiune care s-a agravat şi a fost programat la consult medical în 30 iunie. Administrația Națională a Penitenciarelor i-a respins, însă, cererea de primi tratament de specialitate, ceea ce a stârnit o reacție extrem de dură din partea Irinei Tănase, iubita politicianului.

Aceasta a acuzat ANP că nu îi permite politicianului accesul la tramentul medical corespunzător şi de trei luni, cu toate că au fost trimise din penitenciar mai multw cereri.

După ce, în 25 iunie, discuţia cu Anca Alexandrescu a fost făcută publică, Liviu Dragnea nu a mai fost dus la spital nici până în acest moment. În plus, fostul lider PSD a fost sancţionat administrativ şi discipinar, deciziile comisiei din cadrul Penitenciarului Rahova fiind atacate de către avocata sa.

„În urma declaraţiei de presă făcută de avocată, ANP confirmă că Liviu are dreptul să ceară să fie consultat în orice unitatea spitalicească în afara ANP. Şi că poate solicita să facă asta contra cost, inclusiv în spitalele private care se află în relaţie contractuală cu o casă de asigurări de sănătate. Adică voie are, legal este, dar totuşi nimeni nu ţine cont de cererile făcute de el, de trei luni încoace. Şi apoi mai spune tot ANP-ul că aplică regimul de detenţie şi tratament medicale nediscriminatoriu? Păi cum, dacă tot ei spun că are voie să ceară să meargă unde vrea el, şi nu este dus?”, a spus Irina Tănase.

De asemenea, Irina Tănase a adăugat:

„Şi mai mult, unde este garantată demnitatea umană când omul are dureri insuportabile şi este lăsat să se chinuie. Când nu interesează pe nimeni că de trei luni tot face cereri şi reveniri la cereri să i se permită să meargă la un spital să îl consulte un specialist care îi cunoaşte istoricul medical?

Şi dacă activităţile sunt reglementate de lege, unde scrie în lege că trebuie retras de la muncă în cazul unei anchete disciplinare? NU SCRIE. Aia s-a făcut în baza unei decizii a directorului ANP, nu în baza legii. Să vă mai spun şi altele? Răspunde cineva pentru aceste trei luni în care nu s-a întâmplat nimic din punct de vedere medical? Răspunde cineva pentru agravarea situaţiei în aceste trei luni?”, a mai afirmat Irina Tănase.

La rândul ei, avocata Flavia Teodosiu a precizat că Dragnea a cerut conducerii Penitenciarului Rahova să-i aprobe efectuarea unui consult la un spital de ortopedie, însă nu a primit niciun răspuns, potrivit romaniatv.net