Evenimentul Zilei > Actualitate > Italianul care a declanșat epidemia în România, înjunghiat de amantă
Italianul care a declanșat epidemia în România, înjunghiat de amantă

Italianul care a declanșat epidemia în România, înjunghiat de amantă

Bărbatul din Italia, considerat pacientul zero din România, infectat cu noul coronavirus, a ieșit cu bine din boală însă, între timp s-a aflat că în urmă cu 20 de ani a mai trecut printr-o cumpănă, după ce a fost înjunghiat de amantă.

Cesare E. va rămâne în istoria României, după o scurtă vizită făcută în țara noastră, în urma căreia a îmbolnăvit mai mulți oameni de COVID-19. Aceștia au dat mai departe infecția și așa s-a ajuns în prezent la aproape 9.000 de îmbolnăviri și la 478 de decese.

Italianul a mai avut cumpene grele în viața lui. S-a vindecat de coronavirus, dar o altă încercare l-a marcat acum 20 de ani, când a fost la un pas de moarte din cauza amantei sale, scrie playtech.ro.

În anul 2001, publicația italiană NewsRimini scria despre un anume Cesare E. din localitatea Cattolica, pe atunci în vârstă de 52 de ani, care a fost înjunghiat de o femeie. Cei doi avuseseră o relație romantică cu mai mulți ani în urmă, iar femeia făcuse o obsesie din faptul că Cesare a ruinat-o din punct de vedere financiar.

Ernestina M. a povestit judecătorilor că Cesare a fost partenerul ei de afaceri într-un local, însă ei au ajuns să fie mai mult decât parteneri de afaceri. Femeia era și măritată, iar Don Juan de pacientul zero al nostru a făcut-o să-și piardă mințile și să se arunce cu capul înainte într-o relație extraconjugală. Femeia era tare fericită și și-a părăsit chiar și soțul pentru Cesare al nostru, însă povestea de iubire se apropia de final, la fel ca soarta restaurantului.

Afacerea a început să nu mai producă bani, ci să consume și așa i-a consumat întreaga avere femeii. Cei doi patroni a fost nevoiți să închidă afacerea, iar Cesare a mers mai departe, spre o nouă afacere și o nouă iubită. Femeia a căzut într-o depresie adâncă. Cei doi s-au revăzut după 10 ani, când femeia l-a găsit la Rimini pe Cesare, patron de magazin de antichități.

Cum bărbatul nu s-a arătat interesat de o veche poveste de iubire, femeia l-a înjunghiat pe fostul său amant, care a ajuns de urgență la spital, mai mult mort decât viu. Medicii s-au luptat din greu să-i salveze viața, însă au reușit. Acum, tot medicii l-au salvat și de COVID-19 pe bărbatul ajuns la 71 de ani.