Evenimentul Zilei > Actualitate > Ispita Bianca Pop, mesaj sfâșietor la moartea lui Emi Pian: „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”
Ispita Bianca Pop, mesaj sfâșietor la moartea lui Emi Pian: „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”

Ispita Bianca Pop, mesaj sfâșietor la moartea lui Emi Pian: „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”

Moartea lui Florin Mototolea, Emi Pian, capul clanului Duduianu, înjunghiat în această dimineață, i-a lăsat fără cuvinte pe apropiații temutului interlop.

Printre cei care au reacționat pe rețele de socializare, la aflarea tragicei vești, este și Bianca Pop, ispita de la emisiunea „Insula iubirii”.

Prietenă cu Florin Mototolea, aceasta a ținut să-și arate durerea și să transmită condoleanțe familiei, într-o postare pe care a făcut-o, la scurtă vreme după aflarea veștii, pe o rețea de socializare.

„Nu pot să cred așa ceva! A murit unul dintre cei mai buni prieteni ai mei…EMI PIAN. Florin Mototolea … De ce îmi ia Dumnezeu prietenii? De ce? Sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, a transmis pe Facebook, Bianca Pop.


„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Șeful Clanului Duduianu, Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în această dimineață, într-o bătaie în zona Giulești cu membrii unui clan rival, Rinu.

În vârstă de 39 de ani, Emi Pian ar fi intrat în conflict cu Ciprian Napi, fiul unui alt interlop cunoscut din Capitală, la o partidă de barbut.

În scandalul care a izbucnit, Emi Pian a fost lovit de mai multe ori și înjunghiat. Interlopul a ajuns la Spitalul Universitar în stop cardio respirator și cu urme vizbile de violență. El a murit la scurtă vreme după internare, în mâinile medicilor, care nu au reușit să-l mai salveze.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

De ce a murit Emi Pian? „O sa auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră! Şi IGP, şi Capitala!”

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează


Poliția a intervenit în urma unui apel la numărul de urgență 112, la prima oră și a demarat o anchetă în acest caz. Ei au găsit la fața locului un cuțit de bucătărie plin de sânge și se presupune că aceasta este arma cu care a fost înjunghiat Emi Pian.

„În această dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, a transmis Poliția Română.

Ciprian Napi împreună cu mai mulți suspecți în acest caz, membri al Clanului Rinu, au fost duși la audieri la secția Omoruri de la Poliția Capitalei.


Undă de șoc în Clanul Duduianu. O altă lovitură grea pentru celebrii interlopi

Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: