Irina Lazareanu, parasita de iubit

Irina Lazareanu, parasita de iubit

Top-modelul canadian de origine romana Irina Lazareanu a fost parasita de logodnicul ei, cantaretul Pete Doherty, dupa o cearta aprinsa care a avut loc luni seara, potrivit tabloidului britanic "The Sun".

Desi parea foarte indragostit de Irina, careia i-a oferit de curand inelul de logodna, solistul trupei Bambyshambles era, de fapt, exasperat de top-modelul canadian, care „il sufoca”. „De cand sunt impreuna, Irina se tine tot timpul dupa Pete, e ca un miros urat care nu mai dispare”, a categorisit-o unul dintre amicii rockerului.

„Este foarte autoritara si ii spune mereu lui Doherty ce sa faca, unde sa mearga, asa ca el nu a mai suportat. Toata lumea e fericita ca s-au despartit”, a spus un apropiat al cuplului.

Potrivit unor surse din anturajul lui Doherty, cantaretul care a avut mari probleme cu drogurile, s-a logodit cu Irina chiar inainte de a intra la dezintoxicare, luna trecuta, cand starea sa psihica nu era tocmai buna. Rockerul le-a marturisit unor prieteni ca o doreste inapoi pe fosta sa iubita, top-modelul Kate Moss, cu care a avut o relatie de doi ani, incheiata in aceasta vara.

Ne puteți urmări și pe Google News