Evenimentul Zilei > Justitie > Iosif Buble despre PROTOCOALELE SRI cu PARCHETELE: „NU cred că ar trebui DECLASIFICATE”
Iosif Buble despre PROTOCOALELE SRI cu PARCHETELE: „NU cred că ar trebui DECLASIFICATE”

Iosif Buble despre PROTOCOALELE SRI cu PARCHETELE: „NU cred că ar trebui DECLASIFICATE”

Iosif Buble, acționarul majoritar al firmei care deține Stiripesurse, consideră că protocoalele SRI ar trebui declasificate, întrucât ar pune în pericol siguranța națională.

Jurnalistul Iosif Buble susține că protocoalele făcute de Serviciul Român de Informații (SRI) cu parchetele sau alte instituții nu ar trebui declasificate.

”Disperarea cu care se vorbește de către infractori despre Protocoalele SRI cu parchetele mă face să cred că ele au fost benefice. NU cred că ar trebui declasificate pentru a pune în pericol securitatea națională doar pentru că așa își doresc niște condamnați/inculpați/penali. #casafiebine”, susține jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Iosif Buble este acționarul majoritar al firmei care deține Stiripesurse.ro. Acesta a preluat acţionariatul integral al Centrului de Sociologie Urbană şi Regională (CURS).

Acesta a anunţat că a preluat integral cel mai vechi institut de sondare a opiniei publice din România, CURS. „Vreau ca acest institut de tradiție să își continue dezvoltarea și să dea ora exactă în tot ceea ce privește cercetările sociologice în România”, a declarat jurnalistul.

Un alt aspect care a atras atenţia asupra acestei mutări este că Iosif Buble este un apropiat al PSD, soţia sa, Diana Tuşa, fiind deputat al acestui partid. Ea a trecut anul trecut la PSD, după ce a avut două mandate de deputat din partea PNL, între 2008 şi 2016.


El este soţul unei deputate PSD. Jurnalistul Iosif Buble a devenit primul acţionar unic al CURS

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.