În primul său mesaj de pe social media, fiul miliardarului, anunţă că este alături de somitățile medicale din România în lupta cu noul coronavirus.

În acest context, familia Ţiriac a decis să se implice pentru a ajuta anunţând că sunt gata să ofere tot sprijinul în lupta cu virusul ucigaş.

Ion Ion Țiriac a postat pe contul său de Instagram două mesaje care sunt adresate autorităților: ”Dr. Arafat, Dr. Streinu Cercel, Dr. Rafila. În voi avem încredere deplină. Vă mulțumim și suntem aici alături de voi”, a scris Ion Ion Țiriac pe contul său de socializare.

Iar al doilea mesaj şi cel mai important este: ”Ca de fiecare dată, Fundația Țiriac a anunțat autoritățile disponibilitatea sa de a ajuta cu orice este nevoie în această perioadă pentru a stopa acest virus și a trata compatrioții noștri”, iar acesta a adăugat și hastagg-ul: #impreunasuntemdeneoprit”, a scris Ţiriac junior.

Fundația ”Ion Țiriac” este o organizație non-profit, apolitică și non-guvernamentală care contribuie la dezvoltarea sportului și încurajarea practicării acestuia în rândul copiilor și tinerilor din România.