Evenimentul Zilei > Politica > Ion Cristoiu detonează bomba: Ce câștigă PSD și Marcel Ciolacu dacă vor fi anticipate
Ion Cristoiu detonează bomba: Ce câștigă PSD și Marcel Ciolacu dacă vor fi anticipate

Ion Cristoiu detonează bomba: Ce câștigă PSD și Marcel Ciolacu dacă vor fi anticipate

PSD are multe de câștigat din organizarea de alegeri anticipate, la fel și PNL, așa că singurii care pierd sunt cei de la USR, care nici nu-și dau seama, spune Ion Cristoiu. El a explicat că nu e vorba de o înțelegere propriu-zisă, ci doar de faptul că situația convine ambelor partide.

Declarații Ion Cristoiu:

Semnul anticipatelor a fost dat de privatizarea din sănătate, pentru că Ponta a spus că va vota moțiunea dacă guvernul face asta.

PSD și PNL vor juca cartea seriozității la Cotroceni, dar este o înțelegere.

Domnul Klaus Iohannis va spune că mizează în continuare pe Ludovic Orban iar domnul Marcel Ciolacu va spune că nu-l va vota niciodată, așa că se va ajunge la anticipate.

Ce câștigă PSD

PSD știe că, dacă pică guvernul, alegerile locale vor fi comasate cu anticipatele, candidații lor vor fi însoțiți de primari. Până acum primarii i-au mai trădat. Acum primarul va trebui să tragă în campanie. Alegerile de primari vor fi într-un singur tur, președinții de consilii județene vor fi aleși direct. Doar USR habar n-are…

Ce câștigă Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu este un alt câștigător al acestei manevre ce va duce la anticipate. Câștigă ca imagine, pentru că a dat jos un guvern prin moțiune de cenzură, câștigă că nu va mai fi congres, pentru că nu mai e timp, el va fi cel care va face listele.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: