Ion Cristoiu are "ultimul cuvânt" la B1TV

Ion Cristoiu are "ultimul cuvânt" la B1TV

Din 29 august, jurnalistul Ion Cristoiu va realiza emisiunea "Ultimul cuvânt". O altă noutate în grila B1TV este "Sub semnul întrebării", emisiune ce va fi prezentată de Robert Turcescu.

Ambele emisiuni vor fi difuzate de luni până joi, prima de la ora 21:00, a doua de la 19:30. Dacă "Sub semnul întrebării" este un talk show în stilul consacrat al lui Turcescu, urmând să înlocuiască "Evenimentul Zilei, "Ultimul cuvânt" al lui Cristoiu se va plia pe cele mai importante evenimente ale zilei, comentate de specialişti, scrie mediafax.ro

Astfel, o ştire despre cutremure va fi analizată de un seismolog, aşa cum deciziile unui arbitru într-un meci de fotbal vor fi analizate de un fost sau actual arbitru. Cristoiu va aborda subiecte din diverse domenii, de la economie la social, de la cultural la sport.

Ion Cristoiu mai are o emisiune la B1. "La taifas cu Ion Cristoiu" este o emisiune de duminică, difuzată între orele 21 şi 23, care a avut premiera la 21 august. Primii invitaţi au fost jurnalistul Ion M. Ioniţă şi istoricul Florin Muller, care au vorbit - în prima oră de program - de Puciul de la Moscova. În a doua parte, invitată a fost Violeta Năstăsescu, interpreta de limbă engleză a Elenei Ceuşescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Alte modificări în grila B1TV, din 29 august:

  • Principalul buletin de ştiri va fi mutat la ora 18 (faţă de 20)
  • Acest buletin va fi prezentat în Sanda Nicola şi Vlad Petreanu. Acum, Nicola este unicul prezentator
  • Talk show-ul "X-Press", realizat de Vlad Petreanu şi difuzat de luni până vineri, între orele 16.00 - 17.00, nu se mai regăseşte în grila televiziunii

CITIŢI ŞI: "România câştigă!" liceeni talentaţi