Evenimentul Zilei > Politica > Iohannis și-a pregătit strategia secretă. Gorghiu n-a mai rezistat și a spus-o la Antena 3
Iohannis și-a pregătit strategia secretă. Gorghiu n-a mai rezistat și a spus-o la Antena 3

Iohannis și-a pregătit strategia secretă. Gorghiu n-a mai rezistat și a spus-o la Antena 3

Klaus Iohannis a organizat săptămâna trecută o întâlnire la Vila Lac, acolo unde i-a invitat pe liderii PNL pentru a pune la punct strategia în vederea alegerilor prezidențiale din toamnă. Conform Alinei Gorghiu, președintele României este pregătit de o campanie electorală de luptă și nu are de gând să fie pasiv în fața adversarilor politici.

A spus ca dânsul nu va avea niciodată atitudinea aceea de om care va mânca popcorn la televizor. Este cea mai păguboasă atitudine și cred ca Victor Ponta a avut foarte mult de pierdut din cauza ei. Vom aborda foarte serios alegerile prezidențiale”, a declarat Alina Gorghiu la Antena 3.

Ulterior declarației sale, jurnaliștii Antenei 3 au găsit o imagine care îl arăta pe Klaus Iohannis alături de Vasile Blaga chiar în timp ce mâncau floricele. Momentul fusese suprins în timpul campaniei electorale din 2014, atunci când Vasile Blaga a fost coordonatorul strategiei care i-a adus victoria lui Iohannis.

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News