Klaus Iohannis, CONTRAZIS de un JUDECĂTOR CCR: „ Este o ABERAȚIE”

Klaus Iohannis, CONTRAZIS de un JUDECĂTOR CCR: „ Este o ABERAȚIE”

Judecătorul CCR Petre Lăzăroiu a vorbit, marți, în emisiunea „Sinteza zilei”, despre afirmațiile președintelui României, Klaus Iohannis.

Reacția judecătorului CCR, Petre Lăzăroiu, vine după ce Administraţia Prezidenţială a prezentat cererea înregistrată la Cotroceni prin care o persoană fizică solicită emiterea unui decret de încetare a mandatului judecătorului Petre Lăzăroiu de la CCR.

Klaus Iohannis a negat marți că Simina Tănăsescu, consiliera sa, ar fi făcut vreo presiune în cadrul discuţiei purtate cu judecătorul CCR Petre Lăzăroiu, dar a recunoscut că știa că aceasta va lua legătura cu judecătorul în cazul petiției, scrie Antena3.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Ceea ce mi s-a arătat mie este o hârtie care punea în discuție legitimitatea mandatului meu. Nu e un document, e o părere a unei organizații. Această hârtie a fost adresată, de fapt, președintelui ÎCCJ. E o aberație și nu am ce să discut pe ea. Nu mi s-a arătat ce a spus președintele. Asta a fost toată discuția”, a spus Petre Lăzăroiu.

Întrebat cum interpretează sa cu consilierul președintelui, Lăzăroiu a spus că „A fost o modalitate de a mi se arăta un cartonaș”.