Evenimentul Zilei > Monden > Ioana Ginghină mai are un alt loc de muncă. Câți bani câștigă vedeta
Ioana Ginghină mai are un alt loc de muncă. Câți bani câștigă vedeta

Ioana Ginghină mai are un alt loc de muncă. Câți bani câștigă vedeta

După ce a divorțat luna trecută de Alexandru Papadopol, Ioana Ginghină este o mamă singură. Pe lângă faptul că este actriță, vedeta mai are un job foarte important care îi asigură un venit frumos. Mai mult decât atât, s-a aflat chiar suma pe care frumoasa actriță o câștigă de la al doilea loc de muncă.

Carismatica vedetă, ajunsă la vârsta de 41 de ani, și-a deschis în urmă cu ceva timp o şcoală de actorie pentru copii, care se numește MiniArtShow by Ioana Ginghină.

În 2012, 2013 şi 2018, societatea comercială a raportat pierderi totale de aproximativ 45.000 de lei. Lucrurile au stat, însă, complet diferit în 2014, 2015, 2016 şi 2017, când s-a înregistrat un profit total de aproximativ 250.000 de lei, potrivit wowbiz.ro.

Un bilanţ al activităţii firmei arată că aceasta i-a adus Ioanei Ginghină un câştig de aproximativ 200.000 de lei de la înfiinţare şi până în 2018.

MiniArtShow by Ioana Ginghină, înființată în 2012, este formată din o echipă de actori, papușari, regizori, coregrafi şi psihologi profesioniști.

Coordonați de actrița Ioana Ginghină, implementăm proiecte distractive, educative, pline de prospețime și creativitate. Obiectivul nostru este educația timpurie așa că ne adresăm copiilor mici și foarte mici. Credem că modelele educaționale pe care le implementăm sunt necesare încă de la naștere și contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Principiul de bază folosit de compania «MiniArtShow by Ioana Ginghină» este auto-educarea și șansa de a pune imediat în practică și pe cont propriu cele învățate. Am creat programe combinate, spectacole, ateliere creative și senzoriale pentru ca mesajul să fie ușor de asimilat de copii”, este descrisă afacerea vedetei.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: