Evenimentul Zilei > Actualitate > Ioan Oltean: Ponta şi Tăriceanu au un limbaj de Ferentari
Ioan Oltean: Ponta şi Tăriceanu au un limbaj de Ferentari

Ioan Oltean: Ponta şi Tăriceanu au un limbaj de Ferentari

Ponta şi Tăriceanu au vorbit în Parlamentul României ca la mahala, se plânge secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Secretarul general al PDL, Ioan Oltean, a criticat limbajul folosit de Victor Ponta şi Călin Popescu-Tăriceanu în cadrul şedinţei Parlamentului în care s-a votat bugetul pe anul 2012, spunând că acest tip de limbaj este unul "de mahala", "de Ferentari".

"Ce a fost regretabil pe tot parcursul acestei dezbateri a fost tonul violent, lipsit de eleganţă al liderilor opoziţiei, mai ales la sfârşitul şedinţei de vot final, atunci când atât Victor Ponta, cât şi Călin Popescu-Tăriceanu, în cuvântul de motivare a votului, au avut un comportament care merită toată critica posibilă, au avut un limbaj violent şi de mahala, un limbaj şi un comportament totalmente în afara unei instituţii atât de elegante şi de importante cum este Parlamentul României. A fost un limbaj care mergea foarte bine în Ferentari, dar nici într-un caz de la tribuna înaltă a Parlamentului României", este de părere Oltean, citat de Agerpres.
Reprezentanţii Puterii şi Opoziţiei au avut joi, în plen, un schimb dur de replici, premierul Emil Boc spunând că Ponta şi Tăriceanu sunt "demagogi", în timp ce liderul PSD i s-a premierului cu formula "tovarăşe Emil Bobu".

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: