Ioan Mircea Pașcu nu vede un viitor strălucit pentru PSD după alegerile europarlamentare. Acesta susține, pe Facebook, că dacă partidul lui Viktor Orban – FIDESZ – va intra în noul Parlament European în grupul liderului extremei-drepte italiene, Matteo Salvini, este de așteptat ca popularii să pună presiune și mai mare pe social-democrați să elimine PSD din S&D.

„Dacă FIDESZ-ul lui Orban, suspendat din PPE, va intra în noul Parlament European în grupul preconizat a fi creat de Salvini, este de așteptat ca popularii să pună presiune și mai mare pe social-democrați să elimine PSD-ul din Grup, ca să diminueze pierderea FIDESZ. Părerea mea ….”, scrie Pașcu pe Facebook.

Actualul europarlamentar PSD, Ioan Mircea Pașcu, nu se regăsește pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an. Motiv pentru care a postat pe Facebook un text care pare să aibă un singur adresant: actualul șef suprem din Kiseleff.

Ioan Mircea Paşcu, vicepreşedinte al Parlamentului European, transmite un mesaj dur după stabilirea listei PSD pentru alegerile europarlamentare. Acesta nu a fost inclus, cu toate că este un parlamentar european respectat la Bruxelles. Fără să menţioneze vreun nume, fostul ministru al Apărării din Guvernul Năstase pare să se refere la Liviu Dragnea.

„Trebuie fie să ai un simț de conservare atrofiat, fie tendințe sinucigașe, dacă atunci când și așa ai puțini oameni apropiați, să faci tot posibilul să ți-i îndepărtezi și pe aceștia! Dar, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere, chiar dacă e tot atât de adevărat că fiecare pasăre pe limba ei piere!?”, a scris Ioan Mircea Paşcu pe Facebook.

Te-ar putea interesa și: