Evenimentul Zilei > Sport > Intrați în șomaj tehnic, trei fotbaliști români se reprofilează. Decizie surprinzătoare
Intrați în șomaj tehnic, trei fotbaliști români se reprofilează. Decizie surprinzătoare

Intrați în șomaj tehnic, trei fotbaliști români se reprofilează. Decizie surprinzătoare

Trei fotbaliști cunoscuți din campionatul intern vor participa la o competiție de fotbal virtual.

În lipsă de activitate, din cauza întreruperii campionatului intern, Denis Alibec (Astra Giurgiu), Valentin Mihăilă (Universitatea Craiova) şi Ioan Filip (Dinamo) vor participa la Cupa României de fotbal virtual FIFA 20, competiţie ce va fi organizată de Federaţia Română de Fotbal între 27 aprilie şi 6 mai.

Anunțul a fost făcut de oficialii de la „Casa Fotbalului”, pe siteul oficial, frf.ro.

„Fotbalul traversează o perioadă dificilă, competiţiile de pe teren sunt oprite, iar această criză are un impact asupra tuturor. Dar suporterii rămân totdeauna pe primul loc! Astfel că Federaţia Română de Fotbal împreună cu toate cele 14 cluburi din Liga 1 oferă un show inedit pentru fani.

Sub sloganul ”eCupa României, împreună împotriva pandemiei”, jucători de la fiecare echipă din Liga I se vor duela în FIFA 20, pe platforme PS4. Competiţia începe pe 27 aprilie şi va avea finala pe 6 mai. Fiecare club e reprezentat de propriii jucători. Vă dezvăluim doar o parte din surprize: Alibec (Astra), Mihăilă (Universitatea Craiova), Filip (Dinamo).”

Partidele se vor disputa în sistemul cel mai bun din trei meciuri, toate echipele vor avea aceeaşi valoare a jucătorilor în joc, cu rating mediu de 85. De asemenea, meciurile vor fi transmise în direct pe Facebook Cupa României şi pe canalul de Youtube FRF TV.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: