Potrivit IPJ Ilfov, Ştefan Dinu, zis Fane Căpăţână, a fost observat de o echipă de poliţişti în civil, în complexul comercial "Dragonul Roşu" în timp ce lua o sumă de bani de la un comerciant căruia, în prealabil, i-a arătat o legitimaţie de poliţist.

În urma percheziţiei corporale, în buzunarele bărbatului au fost găsite atât o legitimaţie falsă, similară celor folosite de poliţişti, cât şi banii luaţi de la victimă.

Judiciariştii ilfoveni au stabilit că, folosindu-se de legitimaţia respectivă, Fane Căpăţână ar fi înşelat şi alţi comercianţi din complexul comercial respectiv, de la care ar fi încasat diferite sume de bani pentru a nu declanşa controale economico-financiare la standurile patronate de aceştia.

 Fane Căpăţână a fost încătuşat şi dus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Ilfov pentru audieri urmând să fie prezentat magistraţilor Judecătoriei Buftea cu propunere de arestare preventivă pentru înşelăciune, fals şi uz de fals şi uzurpare de calităţi oficiale.

Ştefan Dinu fusese eliberat condiţionat, la data 6 martie 2013, din Penitenciarul Bistriţa, unde ispăşea o pedeapsă de şapte ani pentru înşelăciune.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Planul "DIABOLIC" pus la cale de învăţătoarea ȘPĂGARĂ. MOTIVUL pentru care și-a ales ELEVII după ADRESĂ
  • Titus Corlățean: Ponta nu se va întâlni cu Victoria Nuland, pentru că nu-i permite programul
  • Crin Antonescu îl contrazice pe Ponta: Condamnarea lui Năstase nu este politică. Dacă ne plângem că Justiția este controlată de Băsescu, înseamnă că nu am făcut nimic în 2013

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • O actriţă SEXY a avut o CURIOZITATE care a ŞOCAT-O. A făcut un LUCRU pe care îl va regreta toată VIAŢA / GALERIE FOTO
  • VEDETELE NU arată ca-n REVISTE. Strălucirea DIVELOR se OFILEŞTE brusc în viaţa REALĂ | GALERIE FOTO
  • PROFESOR care suferă de CANCER PE CREIER: ”De ce nu îmi e frică de moarte”. Ce îl face PUTERNIC