Cum era şi normal, a venit şi reacţia pentru smardoii de serviciu. Un exemplu este cel din Hârlău, judeţul Iaşi. În această dimineaţă, un astfel de individ a simţit că nu este tocmai în regulă să ameninţi poliţişti şi membri ai forţelor speciale pe Facebook-

„Descinderi la Hârlău! În această dimineaţă mascaţii de la Serviciul de Acţiuni Speciale (SAS) împreună cu procurorii şi poliţiştii din Hârlău au descins în locuina unui individ care a ameninţat Poliţia pe Facebook.

Chiar în aceste momente oamenii legii se afla la Hârlău, acolo unde bărbatul locuieşte. Cel mai probabil acesta va fi reţinut pentru 24 de ore. Revenim cu informaţii!”, anunţă bzi.ro.

Amintim recent scenele reprobabile din Rahova, cu Spartacus „Idolul Femeilor” în prim-plan. Cel a făcut tărăboi de Paşti a fost tăvălit serios de oamenii legii în urma scandalului la care s-au tras şi focuri de armă pentru calmarea spiritelor.

Un tovarăş din Sectorul 5 a vrut să spele cumva onoarea semenilor săi şi a anunţat miercuri că îşi doreşte să-şi măsoare forţele cu oamenii legii. Gabriel Terry este interlopul în devenire din Ferentari care a înjurat oamenii legii şi i-a ameninţat cu bătaia.

Individul care îl are ca model pe filosoful Constantin nu vrea să se bată decât cu poliţiştii civil, nu cu „toată poliţia”, pentru că „cine-i el”, să se poată bate cu toată „miliţia”? O logică greu de zdruncinat… O advărată „filosofie de viaţă”.

„Dacă vă prind civili pe stradă, sparg ficații în voi”, a tunat Gabriel Terry într-o transmisiune live pe Facebook. Acum rămâne de văzut dacă şi oamenii legii din Capitală vor urma exemplul celor din Iaşi şi îi vor face o vizită-surpriză mardeiaşului din Ferentari.