Evenimentul Zilei > Politica > Întâlnire de taină a liderilor PSD la Teleorman Puștile baronilor n-au nimerit mistreții de pe moșia lui Dragnea
Întâlnire de taină a liderilor PSD la Teleorman Puștile baronilor n-au nimerit mistreții de pe moșia lui Dragnea

Întâlnire de taină a liderilor PSD la Teleorman Puștile baronilor n-au nimerit mistreții de pe moșia lui Dragnea

Pe șoseaua care leagă Alexandria de Turnu Măgurele, înconjurat de un pâlc de copaci, ferit de ochii trecătorului, se află „Hanul Diligenței”, locul pe care „Evenimentul zilei” l-a găsit, în anul 2011, atunci când a dezvăluit proprietățile actualului vicepremier Liviu Dragnea.

 În cabana în care, altădată, se reuneau șefii Securității, s-au întâlnit, sâmbătă, lideri PSD din țară: circa 20 de președinți de consilii județene și primari. Întâlnirea a fost convocată de președintele executiv, Liviu Dragnea, și de premierul Victor Ponta. Acesta din urmă a stat puțin și a plecat la un botez, în județul Argeș. În urma întâlnirii, șeful CJ Vaslui, Dumitru Buzatu, spunea, despre propunerea ca șeful de județ să nu mai fie și lider de partid, că „este un tembelism”. După întâlnire, liderii PSD au vânat pe un teritoriu despre care se știe că e tot al lui Dragnea, întins pe 233 de hectare. Martori prezenți au dezvăluit că vânătorii nu au nimerit nici măcar un mistreț, ci doar fazani și iepuri. Ca urmare, la indicațiile lui Dragnea, au gătit un vițel la proțap. Unii localnici ne-au spus și motivul: participanții care au fost cazați la Hotel Turiss, al Bombonicăi Dragnea, so ția liderului PSD, „au fost ajutați” să ajungă în camere după chef.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: