Când a părăsit emisiunea Insula Iubirii, bărbatul spune că a fost denigrat de toată lumea și a ținut să transmit un mesaj.

Pe paginile oficiale ale emisiunii au apărut tot felul de mesaje cum că Răzvan ar fi fost de fapt cel care a continuat cu ameninţările la adresa tuturor: „Am toate dosarele voastre. O să aplic legea străzii pe voi”.

La finalul show-ului, când Răzvan a fost pus faţă în faţă cu Cati, acesta a plecat, spre surprinderea tuturor. A explicat apoi, pe rețelele de socializare, care a fost motivul pentru care a părăsit emisiunea. 

”Oameni buni!! Las şi eu asta aici de Luni ??… dar vom vedea duminică!! Plecarea lui Răzvan cel mai probabil se va interpreta de către emisiune că am fugit şi a fost un laş neavând curaj să îl confrunt pe Radu (n.r. Radu Vâlcan), dar vă spun eu acum de ce am plecat!!

M-a întrebat Radu de când nu am mai făcut sex cu Cati!!! Mi s-a părut o întrebare foarte deplasată şi m-am ridicat respectuos fără a jigni sau a deranja pe cineva plecând acasă! O zi bună, am lasat asta aici că în proportie de 80% vor iar să mă denigrezee ???!! O zi bună!”, a scris Răzvan pe pagina lui de Facebook, în urmă cu câteva zile.

Răzvan și Cati s-au cunoscut în urmă cu un an și jumătate pe Internet și au venit la ”Insula iubirii” pentru a-și testa dragostea. Însă ambii au căzut în ispită, iar la întâlnirea finală s-au certat și și-au reproșat lucruri pe care le-au făcut cu ispitele pe parcursul săptămânilor petrecute în Thailanda.

La final, Răzvan și Cati au anunţat că nu mai formează un cuplu. Ea a mărturisit atunci că nu mai poate accepta testele şi comportamentul lui Răzvan, iar el a spus că nu poate să treacă cu vederea faptul că iubita lui s-ar fi îndrăgostit de ispita George. 

 

Te-ar putea interesa și: