Evenimentul Zilei > Actualitate > INSULA IUBIRII. A postat un mesaj SFÂȘIETOR pe FACEBOOK. Fanii nu se așteptau la asta
INSULA IUBIRII. A postat un mesaj SFÂȘIETOR pe FACEBOOK. Fanii nu se așteptau la asta

INSULA IUBIRII. A postat un mesaj SFÂȘIETOR pe FACEBOOK. Fanii nu se așteptau la asta

Mirela Baniaș, o fostă concurentă la emisiunea Insula Iubirii, a făcut o serie de dezvăluiri la care fanii acesteia nu se așteptau. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a brunetei.

„Dragii mei, aici vorbesc de toată lumea din viața mea. Dacă v-am supărat cu ceva, eu îmi cer scuze în fața voastră. Și vorbesc în special de Ionuț și restul colegilor de la Insula Iubirii. Am răspuns unor întrebări care într-adevăr, mai bine rămâneau fără răspuns din partea mea.

Nu vreau să fie nimeni suparat și să ne purtăm ură unul altuia. Eu îmi asum fiecare vorbă, de asta, îmi cer scuze dacă v-am supărat. Cred că acum, în preajma Crăciunului, ar trebui să fim axati pe familie și prieteni dragi.

Insula Iubirii s-a terminat si acum ne vedem fiecare de viața lui și de prioritățile lui. Chiar dacă nu suntem toți prieteni în viața de zi cu, hai să nu fim nici dușmani pe rețelele de socializare. Vă doresc tuturor sărbători minunate și multă iubire din partea celor dragi, iar pe tema din aceste zile considerați că este subiect închis pentru mine”, a scris Mirela pe Facebook.