Evenimentul Zilei > Actualitate > Infractori periculoși dați în urmărire, prinși la Timișoara: un dealer de droguri și un spărgător
Infractori periculoși dați în urmărire, prinși la Timișoara: un dealer de droguri și un spărgător

Infractori periculoși dați în urmărire, prinși la Timișoara: un dealer de droguri și un spărgător

Doi infractori periculoși, un traficant de droguri şi un spărgător de locuinţe dați în urmărire, au fost prinşi la Timişoara. Amândoi au reușit până acum să se ascundă.

În data de 15 martie, amândoi au fost prinși în Timişoara şi introduşi ulterior în penitenciarul din oraş pentru executarea pedepselor la care au fost condamnaţi. Unul dintre aceştia, în vârstă de 24 de ani, era căutat pentru trafic de droguri. Pe numele său Tribunalul Caraş–Severin a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru o perioadă de doi ani şi şase luni. Tânărul a fost prins de poliţiştii Secţiei 3 Timişoara. Tot în aceeaşi zi, un bărbat de 40 dat în urmărire internaţională pentru mai multe furturi din locuinţe comise în Austria a fost reţinut la Timişoara de oamenii legii şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiş pentru 24 de ore. În cazul lui urmează să fie demarate procedurile pentru predarea sa către autorităţile din Austria.