Evenimentul Zilei > Actualitate > INFORMAȚIE INCREDIBILĂ. Cristi Borcea și Ioan Becali vor să INVESTEASCĂ la o echipă din Liga I
INFORMAȚIE INCREDIBILĂ. Cristi Borcea și Ioan Becali vor să INVESTEASCĂ la o echipă din Liga I

INFORMAȚIE INCREDIBILĂ. Cristi Borcea și Ioan Becali vor să INVESTEASCĂ la o echipă din Liga I

După ce va fi eliberat din închisoare, Cristi Borcea ar vrea să revină la conducerea echipei Dinamo, împreună cu fostul impresar Ioan Becali.

Cristi Borcea, fost acționar al echipei Dinamo, ar vrea să revină în Ștefan cel Mare, după ce va fi eliberat din închisoare. Conform jurnalistului Decebal Rădulescu, Borcea ar face echipă cu Ioan Becali, fost impresar și președinte al clublui Dinamo. Anul trecut, zvonul revenirii în fotbal a fost negat de Cristi Borcea, care a precizat într-o scrisoare deschisă că vrea să se dedice familiei. Borcea a fost condamnat în „Dosarul Transferurilor” la 6 ani și 4 luni cu executare și ar putea fi eliberat în luna aprilie. „Din informațiile pe care le dețin în acest moment, Cristi Borcea, după ce iese din închisoare, se va întoarce la Dinamo împreună cu Ioan Becali. Acestea sunt informații pe care le am acum. Vom vedea ce se va întâmpla pe viitor. Vor să facă bani”, a spus Decebal Rădulescu la Digi Sport.