Evenimentul Zilei > International > Inelele lui Sarkozy
Inelele lui Sarkozy

Inelele lui Sarkozy

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, i-a oferit actualei sale iubite, Carla Bruni, un inel identic cu cel dăruit Céciliei Sarkozy, fosta sa soţie, arată revista „Gala“.

Site-ul revistei „Gala“ a publicat, marţi, două fotografii: în cea dintâi, făcută la sfârşitul lunii decembrie în Egipt, noua iubită a preşedintelui francez afişează inelul Cupidon, de la Dior, în timp ce în a doua fotografie, fosta doamnă Sarkozy poartă aceeaşi bijuterie în timpul ceremoniei de instalare a soţului său în funcţia de preşedinte, din mai 2007.

Inelul Cupidon de la Dior Joaillerie a fost creat de Victoire de Castellane, cea mai bună prietenă a fostei soţii a lui Sarkozy.

Comentând acest „accident“, „Gala“ precizează faptul că Dior dispune totuşi de o ofertă largă de inele.

Tot viaţa intimă a preşedintelui a stat la baza unei alte dezvăluiri, aceea că Sarkozy ar fi fost internat în spital, anul trecut, fără ca cetăţenii francezi să fie informaţi. Informaţia a apărut în cartea „Cécilia, faţa ascunsă a fostei prime doamne“, scrisă de jurnaliştii Denis Demonpion şi Laurent Leger. Potrivit sursei, şeful statului a fost spitalizat duminică, 21 octombrie, „în cea mai mare discreţie“, la decizia a doi medici, care „nu au reuşit să stopeze inflamarea amigdalelor, aflată la originea unui flegmon la nivelul gâtului şi a stărilor febrile (ale preşedintelui)“. Discreţia privind internarea preşedintelui a încălcat promisiunea făcută de acesta în timpul campaniei sale electorale, când a asigurat că va publica în mod sistematic buletine de sănătate, în cazul în care va fi ales.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: