Evenimentul Zilei > Actualitate > INCREDIBIL. O atletă din România a fost SUSPENDATĂ pe nedrept, pentru DOPAJ, și a ratat Olimpiada de la Rio de Janeiro.
INCREDIBIL. O atletă din România a fost SUSPENDATĂ pe nedrept, pentru DOPAJ, și a ratat Olimpiada de la Rio de Janeiro.

INCREDIBIL. O atletă din România a fost SUSPENDATĂ pe nedrept, pentru DOPAJ, și a ratat Olimpiada de la Rio de Janeiro.

Mirela Lavric a ratat Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, din cauza suspendării pentru dopaj. Atleta a demonstrat, însă că n-a consumat substanțe interzise.

Atleta Mirela Lavric a fost depistată, pozitiv, cu Meldonium anul trecut, anul trecut, și a ratat participarea la JO de la Rio. Sportiva „tricoloră” a făcut apel și a avut câștig de cauză, verdictul fiind că n-a consumat nicio substanță interzisă. „Acum trebuie să iau partea bună a lucrurilor. Am fost declarată nevinovată. Altceva nu mai pot schimba. Aș putea să fiu supărată pentru că nu s-a gestionat așa cum trebuie situația și mulți sportivi au avut de suferit. Dar nu am cu cine să mă lupt ca să fac dreptate și trebuie să iau totul ca atare”, a declarat atleta la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.