Evenimentul Zilei > Actualitate > Incredibil. Misterul celor trei telefoane lăsate de Dincă, Alexandrei
Incredibil. Misterul celor trei telefoane lăsate de Dincă, Alexandrei

Incredibil. Misterul celor trei telefoane lăsate de Dincă, Alexandrei

Avocatul lui Gheorghe Dincă a dat explicații în legătură cu adevăratul motiv pentru care ucigașul a lăsat trei telefoane în camera în care Alexandra era sechestrată. 

 

Apărătorul din oficiu al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit că bărbatul a lăsat trei telefoane în preajma Alexandrei, în momentul în care a plecat la farmacie, fiindcă ştia că acestea nu sunt funcţionale.

Cu toate acestea, Alexandra a făcut tot posibilul să încerce să scape din mâna criminalului şi chiar a reuşit să sune la 112, de pe unul dintre aceste telefoane, şi să ceară ajutorul. Primul avocat al lui Gheorghe Dincă, Bogdan Alexandru, a dezvăluit luni seara că în camera în care se afla Alexandra erau şi trei telefoane ale criminalului. Mai mult, conform declaraţiilor avocatului, Dincă i-ar fi spus Alexandrei, înainte de a pleca la farmacie să nu se atingă de vreun lucru din cameră.

„El a spus că aveam 3 telefoane, dar a zis că ştia că nu funcţionează niciunul. El i-a spus Alexandrei să nu se atingă de nimic din cameră, când a plecat să îi cumpere alifie pentru mâini. El a spus că s-a enervat că a văzut că a umblat la telefon şi a lovit-o. Mereu a spus că nu îşi explică de ce le-a incinerat”, a afirmat Bogdan Alexandru, scrie cancan.ro.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: