Acesta a violat-o, după ce o chemase la el acasă sub pretextul că avea nevoie de cineva pentru munci agricole.

„A oprit mașina și a zis: hai să îți arăt porumbii, în grădina! Avea un gard cum e asta aici cu niște sârmă, era de jos până sus numai druguri, nu se vedea nimic peste gard, numai pietre puse, bălării. Era mizerie în curte.

Mizerie și mirosea. Numai urat. La 12:00 a venit, a venit acolo, m-a tras de mâna, m-a tarat până la ușa, mi-a învârtit mâna după par, m-a băgât unde se culcă el în patul ăla, m-a pus în genunchi.

Era un pat din ăla de fier, dar mirosea urat. Mirosea chiar urat și pe colț avea un televizor, era un film, se uită numai la filmul ăla de groază. Pe masă de-acolo avea numai cuțite. Unul atâta cu riduri mari. Erau aliniate unul lângă altul, cred că vreo 10 cuțite erau.

Mi-a dat un pumn aici după gât, am căzut, n-am mai știut nimic de capul meu,apoi a luat o găleată de apă și apoi țipă să îmi dea cu palmele peste ochi. Și apoi a chemat pe cineva cu taxi, a venit și m-a luat în mașină, i-a plătit la băiatul ăla.

Femeia a fost întrebată dacă nu a fost la poliție.

„Nu m-am dus că m-a amenințat, a zis că dacă mă duc la poliție. A zis că dacă mă duc la poliție, vine și ne omoară pe toți. Pe toți ne omoară” , a declarat  Marinela Bradosu pentru stirilekanald.ro.