Evenimentul ZileiActualitateIncredibil. A sărit din mașina interlopilor care o răpeau. Ce a pățit o femeie din România?

Incredibil. A sărit din mașina interlopilor care o răpeau. Ce a pățit o femeie din România?

Incredibil. A sărit din mașina interlopilor care o răpeau. Ce a pățit o femeie din România?
Povestea incredibilă a interlopilor care au răpit o tânără, din propria casă! Victima s-a aruncat din maşina răpitorilor.

Alimpie-Ioan Copoceanu şi Răzvan-Ionel-Antonie Fica au fost arestaţi, joi, pentru că au răpit din propria casă o femeie de 26 de ani, după ce l-au călcat în picioare pe soţul acesteia, un cetăţean turc în vârstă de 34 de ani, care, la scurt timp, a alertat poliţia, indicând numele unuia dintre autori.

Ca şi în cazul Caracal, poliţiştii nu au fost capabili nici să localizeze maşina, nici să o salveze pe femeia răpită. Aşa că interlopii Copoceanu şi Fica s-au plimbat cu femeia aproximativ 300 de kilometri, între localităţile Vărădia de Mureș, Deva, Timișoara, Lipova şi Arad. În Arad, în timp ce maşina era oprită la un semafor, într-o intersecţie aglomerată, victima interlopilor a sărit din autoturism şi a luat-o la fugă, cerând ajutorul trecătorilor, scrie Spynews.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Tânăra ar fi reușit să scape, în dimineața zile de 12 noiembrie, într-o intersecție semaforizată de pe raza municipiului. Cei doi bărbați au fost depistați de polițiști pe raza localității Lipova, fiind reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi propuși magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire și alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal”, au anunţat reprezentanții IPJ Arad, mândri de rezultatele lor.

Unul dintre interlopi, Copoceanu, a comis fapta cu ajutorul procurorilor şi judecătorilor. Procurorii l-au achitat pe individ, anul trecut, într-un dosar de ameninţare, iar în urmă cu jumătate de an judecătorii l-au lăsat în libertate, deşi acesta a încercat să ucidă în bătaie doi tineri, împreună cu un complice. Aşa că, lăsat slobod printe oameni, Copoceanu a intrat peste o femeie în casă, i-a bătut crunt bărbatul şi a răpit-o, ca în filme.


Accesează: