Evenimentul Zilei > Justitie > Incidente la procesul lui Darius Vâlcov. Ce i-a făcut un protestatar? Au ajuns amândoi la secția de poliție
Incidente la procesul lui Darius Vâlcov. Ce i-a făcut un protestatar? Au ajuns amândoi la secția de poliție

Incidente la procesul lui Darius Vâlcov. Ce i-a făcut un protestatar? Au ajuns amândoi la secția de poliție

Darius Vâlcov a ajuns vineri la Curtea de Apel București pentru a contesta măsura controlului judiciar. În timpul procesului, un protestatar a creat un mare scandal, în urma căruia atât el, cât și fostul ministru al Finanțelor, au ajuns la secția de Poliție.

A fost scandal uriaș la Curtea de Apel București, acolo unde fostul consilier al premierului, Darius Vâlcov, s-a prezentat pentru a contesta măsura controlului judiciar.

Pe toată durata procesului, unul dintre protestatarii #rezist a urlat și i-a adresat injurii lui Darius Vâlcov. La ieșire, protestatarul i-a pus bani în cap lui Vâlcov, moment în care au intervenit polițiștii.

În urma acestor întâmplări, Vâlcov a mers la poliție pentru a depune plângere penală.

Fostul ministru al Finanțelor, Darius Vâlcov, s-a prezentat, vineri, la Curtea de Apel București, pentru a-și susține contestația față de controlul judiciar dispus de DIICOT în dosarul în care este acuzat de divulgarea secretului care periclitează securitatea națională, în cazul publicării pe Facebook a protocolului semnat de Parchetul General cu SRI.

„Cred ca stiti cu totii care e adevarul”, a fost singura afirmație a lui Darius Vâlcov, la intrarea în instanță.

Curtea de Apel Bucuresti a rămas în pronunțare în acest caz.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.