Evenimentul Zilei > Actualitate > Închisoare pe viaţă. Asta îl aşteaptă pe bărbat pentru că în avion l-au apucat instinctele animalice
Închisoare pe viaţă. Asta îl aşteaptă pe bărbat pentru că în avion l-au apucat instinctele animalice

Închisoare pe viaţă. Asta îl aşteaptă pe bărbat pentru că în avion l-au apucat instinctele animalice

Femeia adoarme în avion şi se trezeşte în timp ce un bărbat o hărţuia, notează CNN. Prabhu Ramamoorthy, de 35 de ani este acuzat de hărţuire sexuală fiindcă a palpat-o, i-a deschis şliţul şi sutienul unei pasagere americane în timp ce dormea. Acesta riscă închisoare pe viaţă, potrivit tribunalului din Michigan.

Un bărbat, acuzat că aproape a dezbrăcat o femeie şi a palpat-o peste tot în timp ce era adormită, într-un zbor al Spirit Airlines, ar putea să-şi petreacă restul zilelor în închisoare. După cum relatează CNN, indianul Prabhu Ramamoorthty, de 35 de ani, a fost acuzat de hărţuire sexuală şi potrivit tribunalului din Michigan, riscă închisoarea pe viaţă: sentinţa definitivă este prevăzută în decembrie.

Bărbatul se afla în SUA cu o viză în regulă, iar odată stabilită pedeapsa, va fi repatriat. Infracţiunea al cărei protagonist a fost nu e nouă: potrivit unui raport al FBI, numărul hărţuirilor sexuale în avioane a crescut cu 66% din 2014 până în 2017. Episodul s-a petrecut în ianuarie, într-un zbor Las Vegas-Detroit. O femeie de 22 de ani a povestit că a adormit lângă hublou. Când s-a trezit a simţit o mână în pantaloni şi a observat în acelaşi timp că şi tricoul pe care-l purta ca şi sutienul erau desfăcute, iar pasagerul de lângă ea o palpa într-o veselie. Bărbatul s-a oprit apoi, când fata a alertat personalul de bord.

Ramamoorthy a fost reţinut de autorităţi odată aterizat avionul. S-a apărat săunând că adormise profund şi că femeia a adormit pe genunchii săi, deci nu şi-a dat seama că a agresat-o. FBI-ului i-a spus că poate din ''joacă'' i-a deschis sutienul şi i-a desfăcut şliţul de la pantaloni. Avocatul Matthew Schneider a mulţumit tinerei că a semnalat abuzul imediat: ''Fiecare are dreptul să se simtă în siguranţă atunci când călătoreşte cu un avion. Noi nu tolerăm comportamentul unora care profită de o persoană aflată într-o situaţie sau o stare vulnerabilă. Apreciem curajul victimei că şi-a făcut auzită şi cunoscută propria păţanie''.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: