Focul a izbucnit în dimineața de 12 septembrie, într-o clădire veche de o sută de ani. Flăcările s-au extins rapid și au mistuit totul în jur.

O parte din acoperiș s-a prăbușit, iar o scară din lemn care făcea legătura cu podul blocului a ars complet. În pod au fost găsite, carbonizate, cele două victime.

Cei 70 de pompieri mobilizați la fața locului au luptat cu flăcările timp de cinci ore. Operațiunea la fața locului nu se încheiase nici în cursul după amiezii. Pompierii încearcă să stabilească dacă sunt și alte victime.

Misiunea le este îngreunată de faptul că blocul de locuințe are o sută de ani și structura de rezistență este nesigură. De altfel, în urma incendiului, construcția riscă acum să se prăbușească.

Nu este clar de la ce a pornit focul. Autoritățile au declarat că nu pot spune nici care este identitatea celor două victime, mai ales că nu toți locuiau cu forme legale acolo.

Nu se știe în acest moment, nici câți oameni se aflau în clădire în momentul în care a izbucnit incendiul, potrivit Digi 24.